Remember!


Remember! är ett roligt, minnestränande, familjespel för alla åldrar
baserat på det gamla välkända kortspelet Memory.

I det här spelet kan du tävla mot dig själv eller upp till fyra spelare samtidigt.Om spelet

Spelet innehåller femtio fina bilder vilka gör spelet roligt att spela om och om igen. Om de medföljande bilderna inte är tillräckliga så kan du också skapa dina egna bilder att använda i spelet. Varför inte skapa ett spel med fotografier på din familj och dina släktingar? Bilderna kan även kombineras med ljud för ökad upplevelse eller för istället skapa ett ljudmatchningsspel. Ljudfunktionen kan även användas för att skapa spel för personer med nedsatt syn.

Man kan även skapa associationsspel där bilderna i ett kortpar inte är lika om man använder sig av det medföljande kortleksverktyget. Detta kan användas för att hjälpa till i undervisningen av barn eller helt enkelt för att skapa ett intressantare spel. Tänk dig hur roligt det skulle vara med ett litet kort musikstycke och en bild på sångaren eller bandet på ett kort och namnet på ett annat kort. Det här sättet att kombinera ljud och bilder skapar helt nya sätt att spela på.

Spelet passar för såväl de yngre som de äldre på grund av alla inställningsmöjligheter i spelet. Sättet som spelet kan spelas på är väldigt flexibelt och det finns till och med stöd för att kunna spelas av funktionshindrade personer. Detta inkluderar full spelbarhet med allt från endast en knapp till full användning av mus, tangentbord och game pad.

Spelets finesser

Skärmbilder

Klicka på en miniatyrbild för se större bild.

Ladda ner

En demoversion av spelet kan laddas ner gratis här: Demoversionen innehåller fulla spelmöjligheter men ingen topplista, inget kortleksverktyg för att skapa egna kortlekar och är begränsad i vissa inställningsmöjligheter.

Köp spelet

Fullversionen av spelet kan köpas genom att skicka ett email till info@dualheights.se eller online genom att klicka på knappen nedan.

Dual Heights Software erbjuder online-betalning på ett snabbt och säkert sätt via PayPal.

Klicka på knappen nedan och följ instruktionerna för att köpa spelet online. En kvittens av ditt köp kommer att skickas till din angivna email-adress. När din order har behandlats så kommer ytterligare ett email att skickas till dig med instruktioner hur du laddar ner spelet. Priset för en nedladdningsbar version av det kompletta spelet är 5 Euro (6.25 Euro ink. MOMS i EU).
Priset för en CD-version av det kompletta spelet med box och manual som skickas med posten är 15 Euro + frakt. (+25% MOMS i EU)
Vid beställning av fem eller fler enheter ges 20% rabatt. Postleverans kan enbart köpas genom att skicka ett email till sales@dualheights.se.

Systemkrav